Šumski labirint života i smrti

Labirint života i smrti izgradile su Ivančica i Željka pokraj Varoši. Pročitajte što o tome piše Ivančica. Željka i ja otvorile smo labirint život-smrt-život 16.10.2010.Velik je, promjera 15m. Bez obzira na veličinu, i na krčenje terena, nekako smo ga brzo i s lakoćom napravile. Ritualno otvorenje je proteklo u tišini.U suton, uz čitanje ritualnog teksta, […]

Labirint života i smrti izgradile su Ivančica i Željka pokraj Varoši. Pročitajte što o tome piše Ivančica.

Željka i ja otvorile smo labirint život-smrt-život 16.10.2010.Velik je, promjera 15m. Bez obzira na veličinu, i na krčenje terena, nekako smo ga brzo i s lakoćom napravile. Ritualno otvorenje je proteklo u tišini.U suton, uz čitanje ritualnog teksta, tu i tamo smo tihim udarcima udaraljki naznačili da je riječ o slavlju, a u središnjoj spirali postavljale smo crna pera vrana .Ovaj labirint se povezuje s tom zanimljivom pticom, a središnja spirala simbolički označava proces smrti. I kao zanimljivost, jedan panj je u njemu izgledom glave ptice s velikim kljunom.

Za vrijeme ritualnog otvaranja i poslije, nakon njegovog završetka obje smo osjećale duboki unutarnji mir.Baš kao što i predstavlja ovaj labirint – naše unutarnje jastvo,duhovne značajke, mir i tišinu.


2 responses to “Šumski labirint života i smrti”

  1. Biserka says:

    Bas predivno! Uzivaj u njima!

  2. Ivancica says:

    Uživam:-)

Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org