Sinkrolab

Using celestial labyrinths cards as help in everyday life.

Riječ sinkrolab nastala je spajanjem riječi “sinkronicitet” i “labirint”. Radi se o upotrebi labirinata kao generatora sinkroniciteta.

Sinkrolab tehnike koriste se kao pomoć u svakodnevom životu. Na primjer kod donošenja važnih odluka, u situacijama kada smo nesigurni i ne znamo što učiniti ili trebamo izabrati između dvije ili nekoliko opcija a ne znamo koja bi bila najbolja. Više o sinkrolabu možete pročitati OVDJE.

Važno je napomenuti da se sinkrolab tehnike ne koriste u svrhu predviđanja budućnosti.

Upotreba sinkrolaba otvara mogućnost za osobno savjetovanje. Ako želite sinkrolab savjetovanje ispunite donji formular radi dogovora o terminu. Savjetovanje se vrši preko telefona ili preko programa Skype. Cijena savjetovanja je 70 kn. Platiti možete putem Paypala ili općom uplatnicom/virmanom. Za sve dodatne informacije i dogovore ispunite i pošaljite formular.

 dddd                           Sinkrolab primjer

Sinkrolab savjetovanje vrši Damir Kruljac, dugogodišnji zaljubljenik u labirinte i graditelj istih.Damir Kruljac Damir je također završio radionice sinkrolaba uživo i sinkrolab online seminar kao i radionicu “Skrivene poruke, skrivena značenja” te ima prakse i iskustva u osobnim sinkrolab savjetovanjima.

 

Za sve informacije, primjedbe i sugestije vezane za sinkrolab savjetovanje ispunite sljedeći formular.    Copyright: Celestial-labyrinths.org