Šest labirinata na Planici, Slovenija

Možda ste pomislili da više nitko ne gradi labirinte? Ako jeste, prevarili ste se 🙂 Labirinti se i dalje grade širom regije. Za neke vjerojatno niti ne znamo. Ali zato smo saznali sljedeću lijepu vijest nakon poduže pauze u gradnji labirinata. Na Planici u Sloveniji se već nekoliko godina vrijedno grade labirinti. Ukupno ih je […]

Možda ste pomislili da više nitko ne gradi labirinte? Ako jeste, prevarili ste se 🙂 Labirinti se i dalje grade širom regije. Za neke vjerojatno niti ne znamo. Ali zato smo saznali sljedeću lijepu vijest nakon poduže pauze u gradnji labirinata.

Na Planici u Sloveniji se već nekoliko godina vrijedno grade labirinti. Ukupno ih je do sada izgrađeno šest, a u planu je izgradnja svih devet. Najzaslužniji za to je Miha Markovič sa svojim timom pomagača. Evo što nam Miha piše:

Priča koja je počela u 2012. godini sa izgradnjom labirinta života i smrti u Planici nastavlja se,  pa je tako sada tamo izgrađeno 6 nebeskih labirinata.

U istoj godini je bio izgrađen labirint ljubavi i stvaralaštva. U 2013. godini su bili izgrađeni labirint osjećaja i labirint preobrazbe, u 2014. labirint energije i labirint mudrosti. U 2015. godini nastavljamo sa gradnjom, ostali su nam još tri.

Hvala gospođi Frideriki, gospođi Heleni, gospodinu Janku, Minu, Meri i svim graditeljima s kojima kroz gradnju djelimo čudesne i nezaboravne trenutke.

Kad skrenete iz glavnog puta za Planicu, odmah na sljedećoj raskrsnici krenite lijevo i pratite drvene table (5 min pješice). Labirinti se nalaze u šumi u blizini kuće na adresi Rateče 162/a.


Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org