Pješčani grad labirinata – Đurđevački pijesci

U posljednje vrijeme ne samo da niču novi labirinti već čitavi gradovi labirinata! Vlado Đođ je izgradio jedan grad labirinata od pijeska nedaleko Kalinovca. Vlado nam je napisao nekoliko rečenica o svojim labirintima. Labirinte sam napravio pokraj Kalinovca, to mi je nekih kilometar dva od kuće, tzv. “Podravska Sahara” (službeno Đurđevački pijesci). Napravljeni su u jednom […]

U posljednje vrijeme ne samo da niču novi labirinti već čitavi gradovi labirinata! Vlado Đođ je izgradio jedan grad labirinata od pijeska nedaleko Kalinovca. Vlado nam je napisao nekoliko rečenica o svojim labirintima.

Labirinte sam napravio pokraj Kalinovca, to mi je nekih kilometar dva od kuće, tzv. “Podravska Sahara” (službeno Đurđevački pijesci).

Napravljeni su u jednom danu.

Inače, tijekom gradnje, u ponedjeljak popodne u kratki posjet je stigao turistički bus pun djece koja su praktički izletjela iz busa na moje iznenađenje i počeli skakutati po pijesku i krenuli direktno na labirinte, preskakali po nekim već izgrađenim labirintima pa sam im morao ukratko reći da ne preskaču nego hodaju po stazama.

Hvala ti Vlado na ovom lijepom gradu! 🙂


Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org