Labirinti na Činžatu – Pohorje, Slovenija

Iz Slovenije nam ponovno stižu lijepe vijesti o novim labirintima! Miha Markovič i njegovi prijatelji izgradili su četiri nebeska labirinta na Pohorju a u planu je izgradnja svih devet! Labirinti su izgrađeni na Činžatu na »Kmetiji Sožitja«, (Kod Rosande, Činžat 25). Miha kaže da su gradnju labirinata započeli u jesen 2013. godine izgradnjom labirinta Života […]

Iz Slovenije nam ponovno stižu lijepe vijesti o novim labirintima! Miha Markovič i njegovi prijatelji izgradili su četiri nebeska labirinta na Pohorju a u planu je izgradnja svih devet!

Labirinti su izgrađeni na Činžatu na »Kmetiji Sožitja«, (Kod Rosande, Činžat 25). Miha kaže da su gradnju labirinata započeli u jesen 2013. godine izgradnjom labirinta Života i Smrti. Nastavili su 2014. godine sa labirintom Povezanosti, labirintom Moći i labirintom Osjećaja. I ove godine nastavljaju sa gradnjom i tako sve dok ne izgrade svih devet.

Miha šalje i posebne zahvale: Hvala Rosandi, koja je ustupila dio imanja za izgradnju labirinata, te nas uvijek prima otvorenih ruku i srca, Dušici, koja me je po prvi put dovela na Činžat, Meri, Bojču i svim graditeljima.

Na kraju možemo još samo dodati, bravo i hvala! S nestrpljenjem očekujemo vijesti o dovršetku gradnje i novim labirintima.

Labirint života i smrti

Picture 1 of 5

 


Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org