Labirint povezanosti i labirint života i smrti – Vindol, Slovenija

Dva nova labirinta u Sloveniji! Labirint života i smrti i labirint povezanosti. Labirint života i smrti je izgradila Nevenka Mulej sa svojim prijateljima i suradnicima na njihovom imanju na Vindolu. Labirint povezanosti je napravila Ayana Pešec (uz asistenciju Nevenke Mulej) i to od keramike kao mozaik! Evo što Nevenka o tome piše: Prije tri godine […]

Dva nova labirinta u Sloveniji! Labirint života i smrti i labirint povezanosti. Labirint života i smrti je izgradila Nevenka Mulej sa svojim prijateljima i suradnicima na njihovom imanju na Vindolu. Labirint povezanosti je napravila Ayana Pešec (uz asistenciju Nevenke Mulej) i to od keramike kao mozaik!

Evo što Nevenka o tome piše:

Prije tri godine  svjetlo dana na Vindolu je ugledao ovaj labirint života i smrti u prekrasnoj pokrajini kozjanskoj, u blizini starog mjesta Pilštanj.

Onako iz radoznalosti i zaigranosti, sa Saturnom je “pao dogovor” da se predamo njegovom učenju. Baš na tom mjestu gdje je postavljeno sjeme labirinta,  prije tri godine  se spustio tračak svjetla, jednog kolovoškog dana i poslije dobrih devet mjeseci se utemeljio mudri Saturn na našem malom imanju. Riječi nisu potrebne a i ne mogu opisati što nam je sve donio i kakve stvari su se događale od začetka  pa sve do danas!

Njemu se nikud ne žuri , a ni nama, on gospodar vremena a mi bezvremeni, divna kombinacija. Baš ga puno volimo!

Riječi su suvišne, potrebno je proći kroz njega i družiti se sa njim. Neka vam je to izazov da ga posjetite!

Labirint povezanosti ili labirint “unutarnje plesačice” kako ga volimo zvati,  je napravljen u kući. Izrađen je iz keramike, pravljen kao mozaik.Radili smo ga 9 mjeseci. I u tom vremenu je naša unutarnja plesačica ‘plesala’ po kontinentima svijeta.


Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org