Labirint Osjećaja u dječjem vrtiću

Stiglo nam je proljeće. Vrijeme je idealno za nove projekte i labirinte. Jedan takav izgrađen je u dječjem eko-vrtiću Srednjaci u Zagrebu zaslugom Zvonimira Cerovečkog i osoblja vrtića. Evo što nam Zvonimir piše: Još jedan labirint, meni posebno drag jer je izgrađen u dječjem vrtiću. Na zamolbu pedagogice dječjeg „eko“ vrtića Srednjaci, gospođe Vesne Smojver, […]

Stiglo nam je proljeće. Vrijeme je idealno za nove projekte i labirinte. Jedan takav izgrađen je u dječjem eko-vrtiću Srednjaci u Zagrebu zaslugom Zvonimira Cerovečkog i osoblja vrtića. Evo što nam Zvonimir piše:

Još jedan labirint, meni posebno drag jer je izgrađen u dječjem vrtiću.

Na zamolbu pedagogice dječjeg „eko“ vrtića Srednjaci, gospođe Vesne Smojver, održao sam zaposlenicima predavanje o nebeskim labirintima i uz pomoć vrijednog domara Saše izgradio jednog u dvorištu vrtića između glavnog ulaza i dječjeg igrališta.

Trebam li reći da se izgradila sama? Od izbora termina, savršenog položaja, snježno bijelih kamenih oblutaka koji su poput sjemena koje čeka pravi trenutak za klijanje godinama stajali u zimskom vrtu…

Neka Ćandrin biserni sjaj dodirne istinom srca ljudi i probudi u njima suosjećanje.


2 responses to “Labirint Osjećaja u dječjem vrtiću”

  1. Damir says:

    Zvonimire predivan je! Mislim da će ova djeca izrasti u divne, suosjećajne ljude čije vrijeme dolazi.

  2. zvonimir says:

    Danas sam posjetio labirint, prvi put nakon što sam ga izgradio. Čarobna je! Tete su mi rekle da su djeca luda za labirintom, da su stalno u njemu i da im je to postala svakodnevna rutina. A prije odlaska kući prolaze njime zajedno s roditeljima! Da li trebam reći koliko me to raduje? Nadam se da će labirinti uskoro pronaći svoje mjesto i u nekim drugim vrtićima.

Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org