Labirint mudrosti u Valpovu

Iz Valpova nam stižu lijepe vijesti o izgradnji još jednog labirinta. Članovi Odreda Izviđača Iovallios postavili su u subotu u dvorištu knjižnice temeljni oblik labirinta mudrosti i znanja. Labirint je napravljen od drvenih oblica, a upotrebljeno je oko stotinjak komada. Nakon izgradnje napravljeno je otvaranje labirinta uz čitanje ritualnog teksta. U okviru skupnih posjeta knjižnici […]

Iz Valpova nam stižu lijepe vijesti o izgradnji još jednog labirinta.

Članovi Odreda Izviđača Iovallios postavili su u subotu u dvorištu knjižnice temeljni oblik labirinta mudrosti i znanja. Labirint je napravljen od drvenih oblica, a upotrebljeno je oko stotinjak komada. Nakon izgradnje napravljeno je otvaranje labirinta uz čitanje ritualnog teksta. U okviru skupnih posjeta knjižnici djeca i učenici će nadograđivati ovaj oblik suhim lišćem, plodovima kestena, školskim torbama ili svojim tijelima učeći pritom davati i primati znanja.


3 responses to “Labirint mudrosti u Valpovu”

  1. marchika says:

    Bravo 🙂

  2. go2bosnia says:

    “Sa tri metode možemo steći mudrost; prvo, sa razmišljanjem – što je najplemenitije; drugo, sa imitiranjem, što je najlakše; treće sa iskustvom, što je najgorče.”

  3. Damir says:

    … i četvrta metoda, korištenje ovog labirinta 🙂

Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org