Labirint moći – Sveta Klara, Zagreb

Lijepe vijesti stižu nam iz okolice Zagreba, točnije iz Svete Klare. Naš čitatelj Omar napravio je lijepi labirint moći u travi. Pročitajte što on o tome ukratko piše. Godine 2008. dobio sam knjigu Labirinti i njihove tajne A.P.Kezelea i odlučio nakon što sam je pročitao napraviti jedan labirint. U proljeće 2009. krenuo sam tražiti lokaciju. […]

Lijepe vijesti stižu nam iz okolice Zagreba, točnije iz Svete Klare. Naš čitatelj Omar napravio je lijepi labirint moći u travi. Pročitajte što on o tome ukratko piše.

Godine 2008. dobio sam knjigu Labirinti i njihove tajne A.P.Kezelea i odlučio nakon što sam je pročitao napraviti jedan labirint. U proljeće 2009. krenuo sam tražiti lokaciju. Odlučio sam ga napraviti na travnjaku iza kuće. Radio sam ga oko mjesec dana, skinuo sam prvi sloj trave po označenim stazama, i polako se počeo nazirati prvi obris. Pomislio sam da bi bilo lijepo po njemu hodati bosonog pa sam ga ispunio sa sedam tačaka finog bijelog pijeska… Nisam stavljao podlogu ispod njega pa je malo teško za održavanje, jer priroda čini svoje. I finalno odabrao sam oko 100 oblutaka koje sam postavio uz sami rub labirinta. Povremeno dolaze ljudi i spontano ga prolaze, neki jer znaju da je to labirint koji je jaka energetska točka, neki jer im je zabavno. Meni je blizu pa kad god osjetim potrebu malo ga posjetim.

Pozdrav svim graditeljima i ljubiteljima labirinata!

Omar je čak napravio i majicu kratkih rukava sa uzorkom tog labirinta. Za svaku pohvalu!


Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org