Labirint ljubavi u Zlobinu

Naša neumorna graditeljica Biserka Polić izgradila je još jedan labirint (a bit će ih sigurno još) u Zlobinu. Pročitajte što ona o tome piše i kakva su bila iskustva. Na privatnom terenu jedne obitelji u Zlobinu, započeli smo raditi grad labirinata. Jako sam im zahvalna što su dozvolili gradnju labirinata, a još sam  sretnija što […]

Naša neumorna graditeljica Biserka Polić izgradila je još jedan labirint (a bit će ih sigurno još) u Zlobinu. Pročitajte što ona o tome piše i kakva su bila iskustva.

Na privatnom terenu jedne obitelji u Zlobinu, započeli smo raditi grad labirinata. Jako sam im zahvalna što su dozvolili gradnju labirinata, a još sam  sretnija što sudjeluju u njoj. Nalaze se cca  600 metara od već napravljenih labirinata, energije i osjećaja.

Čini mi se da će ovi, najlijepši gradovi na svijetu, zaraziti mnoge i mislim da bi ova zaraza za razliku od drugih mogla poboljšati naš svijet i nas. Jako sam zahvalna na prigodi da ih radim i nadam se da ću ih još mnogo puta izgraditi na raznim mjestima.

Labirint ljubavi i stvaralaštva ugledao je svijetlo dana 17.11.2010. Započele smo ga graditi, Savanah, Sandra i ja u petak 12.11. Jutro je bilo oblačno i maglovito, što je vrlo česta pojava na ovom području. Tačkama smo dovozile kamenje i slagale labirint, dok su nam Sandrine mačke pravile društvo, znatiželjno gledajući što radimo. No, nisu bile samo mačke znatiželjne, već i susjedi, cak je i jedna draga ženica dovela svoju prijateljicu da i ona vidi što to mi radimo. Tako vam je to u malim mjestašcima, svi sve vole znati. Eto, super možda uskoro počnu i hodati njime, a ne samo gledati, iako je i to super!

Dan kada smo otvorile labirint čak se pokazalo i malo sunca. Otvorile smo ga čitajući priču o Šukrinom rođenju iz knjige  “Čarobnica”. Meni se to učinilo primjerenim za otvaranje labirinta. Stihovi iz knjige “labirinti I njihove tajne” su predivni, ali pošto ju nismo imale odlučile smo se za dio iz Čarobnice, koja je ujedno i vrata katha, ritualna priča za planet Veneru čiji labirint smo i izgradile.

Eto, još jedan je napravljen I moje srce pjeva od radosti.


3 responses to “Labirint ljubavi u Zlobinu”

  1. Damir says:

    Bravo Biserka! Još malo ljubavi u ovaj svijet 🙂

  2. Biserka says:

    Da Damire, ljubavi nikada nije dovoljno.

  3. Ivancica says:

    Baš je na lijepom mjestu! Čestitam ti na Ljubavi:-)

Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org