Labirint energije u Trogiru

Stiglo je proljeće i graditelji labirinata su se dali u akciju. U okolici Trogira u jednom privatnom masliniku četiri vrijedne cure koje se predstavljaju kao Evolucija tim, izgradile su labirint energije. Jedna od cura, Martina, javila nam je detalje i poslala nekoliko lijepih slika. Labirint je izgrađen od kamena iz maslinika te od kalcita, još […]

Stiglo je proljeće i graditelji labirinata su se dali u akciju. U okolici Trogira u jednom privatnom masliniku četiri vrijedne cure koje se predstavljaju kao Evolucija tim, izgradile su labirint energije. Jedna od cura, Martina, javila nam je detalje i poslala nekoliko lijepih slika.

Labirint je izgrađen od kamena iz maslinika te od kalcita, još jedne vrste poludragog kamena. Martina kaže kako je kalcit dosta nepoznat iako je čest u prirodi i u trogirskom području.

Evo što kažu cure o iskustvima.

Gradnja labirinta je započela polagano a već prilikom slaganja prvog kamenja osjetila se drukčija energija u zraku. S obzirom da je nas četiri sudjelovalo u izgradnji, nismo se pošteno ni umorili a labirint energije je stajao ispred nas, tik pred zalazak sunca. Hodanje kroz labirint i ono što sam na neki način proživjela i osjetila i nije tako jednostavno za opisati…hodam stazom i lagano me zanosi na lijevu pa na desnu stranu, nešto slično teturanju. U sredini labirinta je poseban osjećaj ispunjenosti i miline te istovremeno toliki nalet unutarnje energije da se još uvijek pitam kako sam ostala na nogama. Izlaskom iz labirinta kratko vrijeme sam stajala na mjestu i teško je bilo pomaknuti se dalje. Samo stajanje kraj njega mi je ugodno i snažno. Veselim se idućem putu…”

Druga cura kaže ovako:

“Mogu reći da je gradnja protekla glatko ponajprije postavljanjem “temeljnog kamena” tj baze, a u našem slučaju izbor je pao na lokalni kristal kalcit. Slaganje kamenja je bila igra jer uz pravi timski rad mogu se stvoriti kule babilonske. Prilikom otvorenja vladala je trema-ipak nam je ovo prvi! Prvu šetnju će obilježiti drhtav glas i nesiguran hod ali sa svakim novim prolaskom korak se ustalio,vibracija se povećala, energija pronašla svoj put a nama donijela osmijeh na lica.”

Nadamo se da će ovaj labirint potaknuti još nekoga na gradnju nebeskih labirinata. Potrebni su nam. Hvala Vam cure!

 


2 responses to “Labirint energije u Trogiru”

  1. Ivancica says:

    Čestitke graditeljicama!!!

  2. Damir says:

    Čestitke i od mene!

Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org