Iški labirinti

Na prelijepom otoku Ižu koji se nalazi u zadarskom arhipelagu, zaslugom Ivančice Komerički izgrađena su dva labirinta. Labirint ljubavi i stvaralaštva i labirint slobode. Pročitajte što o tome kaže Ivančica. Moji iški labirinti živnu ljetom, jer naiđu hodači. I ove godine smo imali zajednički ritualni prolazak kroz labirint ljubavi i stvaralaštva. Okupilo se više desetaka […]

Na prelijepom otoku Ižu koji se nalazi u zadarskom arhipelagu, zaslugom Ivančice Komerički izgrađena su dva labirinta. Labirint ljubavi i stvaralaštva i labirint slobode. Pročitajte što o tome kaže Ivančica.

Moji iški labirinti živnu ljetom, jer naiđu hodači. I ove godine smo imali zajednički ritualni prolazak kroz labirint ljubavi i stvaralaštva. Okupilo se više desetaka ljudi. Nakon kratkog uvoda o labirintima, u suton, uz glazbu, napravili smo vrlo lijep ritualni prolazak. Kao i svake godine, ljudi se oduševe, imaju podosta pitanja o labirintima i lijepe doživljaje.

Alternativni labirint slobode izgradili smo u mjesecu kolovozu u Velom Ižu, u kampu, u sklopu radionice o labirintima. Njegova gradnja je bila baš živahna jer su nam se pridružila djeca i mladi iz kampa koji su onda sudjelovali i u njegovu otvorenju svirajući razne instrumente – tako da je zajednički prolazak njime imao prizvuk nesputanosti, igre i slobode.


3 responses to “Iški labirinti”

  1. Damir says:

    Prava turistička atrakcija! 🙂

  2. Biserka says:

    Bas predivno Ivancice!!!

  3. Ivancica says:

    Hvala vam:-)

Leave a Reply

Copyright: Celestial-labyrinths.org