Labyrinth posters

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji. Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući […]

Posteri labirinata dizajnirani su prema obrascima boja koji pripadaju svakom labirintu i uz odobrenje Adriana P. Kezele-a. Otisnuti su na kvalitetnom papiru dimenzija 48×48 centimetara. Mogu se uramiti ili na drugačiji način osigurati, objesiti na zid ili na drugo mjesto po želji.

Njihova nazočnost u prostoru imat će pozitivan utjecaj na duh i tijelo, stavarjući ravnotežu u podučju živozta koje odgovara određenom labirintu.
Posteri se mogu koristiti i kao preventivne mjere iz jyotisha odnosno kao mjere usklađivanja iz vastu-a. Preporuke o uporabi određenih labirinata mogu se dobiti na jyotish odnosno vastu savjetovanjima. No, budući da je djelovanje svakog vizuelnog obrasca i labirinta uvijek pozitivno, možete jednostavno prema svom ukusu odabrati neki od postera te stvoriti ravnotežu u prostoru svog doma ili ureda.
Cijena svakog pojedinog postera je 10 kuna, a komplet od deset postera je 75 kuna. Poštarina iznosi 20 kuna. Narudžbe i informacije na telefon 040 347 343 ili mailom na info@dvostrukaduga.hr.


Comments are closed.

Copyright: Celestial-labyrinths.org